vrijdag 23 januari 2015

HAIKU

Tijdens de godsdienstles kozen de leerlingen een prent van het paradijsverhaal.  Iedereen schreef een mooie haiku over de gekozen prent.







5 opmerkingen:

  1. jammer dat ik er niet bij kon zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vond het een heel leuke les

    BeantwoordenVerwijderen
  3. er zaten hele mooie tussen hoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. er zaten hele mooie tussen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. anoniem louiseke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!28 januari 2015 om 04:50

    waarom staat mijn haiku er niet op??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    BeantwoordenVerwijderen